Allereerst: goede feestdagen namens Bellowest. Voor degenen die zich hebben opgegeven voor de MTB duin en strandtocht op 13 jan a.s. en voor hen die op die wel willen, maar op die datum niet kunnen. Het blijkt dat het getij uitgerekend op 13 jan a.s. erg ongunstig voor ons uitkomt: om half elf, als wij aan de strandtocht terug beginnen is het hoogwater. Dat betekent dat het heel zwaar of eigenlijk onmogelijk is om over het strand te fietsen. Er zijn de volgende alternatieven: – we gaan niet over het strand maar over een regulier fietspad terug, veel minder leuk natuurlijk en dan missen jullie net het speciale element van wat we hier te bieden hebben – we doen het op een andere datum. Zondag de 14e is het iets, maar niet veel beter (hoogwater om 12.00 uur); of een WEEK LATER op zaterdag de 20e of zondag de 21e (beide dagen ideale omstandigheden). De voorkeur van Fred en Rijck gaat uit naar een weekje uitstellen, zaterdag of zondag; ook dan is ieder uiteraard welkom voor de ontvangst en lunch ten huize van Fred en Teunie van Kuik. Graag vernemen van jullie wat je ervan vindt (svp per email aan Rijck). Mocht wijziging van de datum op teveel problemen stuiten, dan blijft ales bij het oude.
2031380cookie-checkAllereerst