Voor 9.00 bij de Spar met de racefiets. Rijk en Fred laden hun ATB uit en even later verschijnen Rocus en Ferry ook op de ATB. Nog even gewacht op andere racefietsers; tevergeefs. In twee groepen dus naar de gebroeders Mendel. Ik rij via de Bloemers, de Posbank, de Snippendaalseweg en de brandtoren, omhoog langs de A50 en naar de koffie. Wat regen hier en daar. Om 10.30 uur tref ik net voor een echt grote bui en net voor de ATB-ers Bert achter zijn 1e kopje koffie. Na taart, 2e kopje en de als altijd goede gesprekken gaat het gezamenlijk weer terug richting Woeste Hoeve. De bosfietser gaan rechtdoor en ik zak weer af via de A50 om via de Schelmseweg, de Emmapyramide en de Zypenberg weer thuis te geraken. Voor half een binnen na 70 km en ruim 500 hoogtemeters en het leerpunt voor vandaag: Het ATB seizoen is echt begonnen
2031510cookie-checkVoor 9.00