Op de dag dat onze 7 mede BELLO-leden de grote Maratona dles Dolomites rijden (hoe zou het hen vergaan? we horen maar niets via dit medium!) stonden er vanmorgen bij de Spar slechts twee eenzame fietsers. Pieter en ik. Toch was dat al 200% beter dan een week geleden, toe ik er alleen stond. Pieter heeft door allerlei omstandigheden maar weinig kunnen fietsen en dat wordt de komende weken zeker niet beter (liesoperatie, Chinareis etc), dus hebben we vanmorgen een rustig rondje via leuke weggetjes naar Bakker in Vorden gereden. Ook mij kwam dat goed uit nadat ik de afgelopen twee dagen onze uitwonende studentkinderen heb helpen verhuizen. We hebben gezellig bijgepraat en ondertussen ook nog wat kilometers gemaakt. Met het heerlijke zomerweer erbij een prima zondagmorgenrit met uitstekende koffie en appelgebak in de pauze. Volgende week zijn Wiebe, Coen en Rocus weer terug uit de bergen en Roel en Bouke weer terug van vakantie. Ik ben benieuwd of de opkomst dan weer verdubbeld t.o.v. een week ervoor.
2031780cookie-checkOp de dag