Gelouterd door de wind, Met Klimmen Banneux in zicht zijn de nodige trainingskilometers onontbeerlijk. Daarom zaterdagochtend om 9.00.u. op de markt in Uden ( bij de lindenboom ?het prilleke?) om met de AA groep de nodige km te maken. Ik dacht die mannen hebben er dit jaar al 750 km op zitten met extreme gemiddelden dus een goede voorbereiding voor Banneux. Helaas de groep zat al in de amstel gold. Dus ik alleen op weg, met in het achterhoofd dat de kilometers echt nodig waren. Dus via Uden, Ravenstein langs de Maas naar Mook wat heuveltjes en dan koffie in Tivoli. 50 km windt tegen valt niet mee, maar met het idee retour met wind in de rug en een paar lekkere koppen koffie in Berg en Dal. Maar helaas alle koffieadresjes waren dicht. Dus retour, berg af ging prima maar de wind had zijn werk gedaan, de brandstof , suiker en zoutvoorraad raakte op. Het werden nu echte trainingskilometers. Na totaal 110 km weer thuis. Het gemiddelde zat op slechts 28 km/u. Daarom morgen toch nog maar een trainingsrondje, 100 km naar (ook een bedevaartoordje) Smakt bij Boxmeer. Tot volgende week in Klimmen / Meersen
2031950cookie-checkGelouter