Na een lange afwezigheid, had ik er vandaag weer zin in. Vorige week eerst nog even met Wiebe, Pieter en August/Ferry rustig aan gedaan. Vanmorgen dan maar op initiatief van Wiebe met de grote jongens mee. Roel, Arre, Coen, Ferry, Pieter, Wiebe, Rocus, Aart VDB (goed dat hij er ook weer bij is) en ikzelf maken 9 personen aan de start. Vandaag geen Ton en (verbazingwekkend) ook geen Rijck. Doel van heden was het bekende trainingsrondje via Hoenderloo met wat kleine verlengingen (bleek uiteindelijk meer dan 20 km met voornamelijk Posbank-beklimmingen te zijn). Tot aan de pauze redelijk droog met af en toe een beetje miezer. Na de pauze ging dit over in echte regen. Dit bleef zo gestaag doorgaan tot we weer thuis waren. Vandaag veel kopwerk van Roel, Rocus, Coen, Ferry en Arre. Pieter had het wat moeilijker en Wiebe hield zich redelijk rustig (en zo hoort het ook voor een pati?nt in herstel). AartVDB kreeg het na de lange winterstop af en toe moeilijk, maar dat lijkt mij (ik ben geen inspanningsfysioloog) ook vanzelfsprekend als je voor het eerst weer op de fiets zit na een half jaar en ook nog eens flink ziek te zijn geweest. De start vandaag was veelbelovend Aart! Ikzelf heb vandaag wat door het peloton gedwarreld met niet al te veel kopwerk. Na drie maanden afwezigheid was ik niet ontevreden, hoewel in de laatste kilometers met zand en zweet in mijn ogen het afdalen er niet flitsender op werd (ik durf namelijk niet met mijn ogen dichtgeknepen met 40 km/uur over bochtige weggetjes te fietsen: da?s laf ik weet het, maar zoveel heldenmoed bezit ik niet). Gelukkig wachtte Rocus op mij, zodat ik alleen de Lange Juffer in mijn eentje hoefde af te dalen. Toen merkte ik inmiddels de positieve werking van een -bij de Ruif- uit mijn fietstas(je) opgeduikelde Rabobank-haarband. Zie jullie graag weer volgende week zondag, maar dan met minder regen.
2032000cookie-checkNa een lan