Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Donkere lu

Donkere luchten maar nog geen regen, wel harde wind. Met Marius afgesproken (co?rdinator van B-plus !) te gaan racen De mountain bike gaat in de mottenballen. Mijn fiets is voor de tweede keer gespoten door Martin uit Zutphen en ziet er als nieuw uit; met m?n naam op de buis aangebracht; een beetje persoonsverheerlijking en een beetje beveiliging tegen diefstal. Samen met Gerrit Frijling en Aart Brethouwer gaan we met enige druppels regen richting Groenendaal. De druppels worden steeds dikker. Dan naar Hoenderloo; het regent harder. Richting kop van Delen, harde wind tegen veel regen, koud en doorweekt, heb helaas geen overschoenen aangedaan. Soms is het zondag ?s morgens toch afzien. Thuis gekomen kan ik van stramheid bijna niet van de fiets komen. Maar dan onder de warme douche, wordt je toch weer een ander mens. Op de bank de ?Ronde van Vlaanderen? bekijkend, komt het genieten en een beetje zelfrespect (zie onze prestatie van vorig jaar) weer terug. Kortom om ech te genieten moet je eerst lijden. Het race-seizoen 2006 is weer begonnen!
2031990cookie-checkDonkere lu