Koffie bij Mendel De kleinste sectie van Club Bello komt uit Twello en aangezien ik op zondagmorgen een vrij vast parcours volg is mijn koffiepauze altijd bij Mendel. Gistermorgen was onderweg al te merken dat de winter met zijn laatste stuiptrekkingen bezig is. Niet alleen aan het fluiten van de vogels gaf dat aan maar ook de veel grotere aantallen racefietsers op de weg vielen op. Ook achter de koffie zittend bij Mendel passeerden aan de overkant regelmatig kleinere of groter groepen racefietsers. Iedereen verlangt dus naar het voorjaar. De Bello mountainbike afdeling vanuit Dieren had voor een andere route gekozen lees ik op de site en er was door enkelen ook al aan de racefiets gedacht. Tijdens de koffie kijk ik meestal even door de zondagskrant heen omdat het bij Mendel verder ook nog vrij rustig was. Ook volg je automatisch iedere verkeersbeweging op en rond de parkeerplaats. Tegen half elf komt een auto over de parkeerplaats aanrijden die zoekende is. Dit blijkt Wiebe te zijn, op zoek naar fietsmaten en koffie. Met ons twee?n drinken we de koffie en wisselen de vorderingen in medisch herstel uit. Wiebe moet het nog twee weken rustig aan doen maar dan is hij weer aanwezig met de fiets. Hij staat te popelen. Aangezien de tijd vliegt als je met zijn twee?n zit te koffiedrinken blijkt het ineens alweer voorbij 11.30 uur. We hebben wel een heel uitgebreide koffiepauze gehouden. Dus vertrekken we spoedig en gaan ieder weer op weg naar huis. Groeten, Bert
2032020cookie-checkKoffie bij