Club Bello, de ?meest actieve schaats-, race- en atbclub? heeft er sinds vanmorgen een nieuwe afdeling bij. Passend bij een ouder wordende ( want besloten ) vereniging, met leden die wegens ouderdom slijtageverschijnselen beginnen te vertonen en wiens revalidatie op andere dan de schaats-, race- en atbleest geschoeid moet worden. Een telefoontje vanmorgen om 9.15 uur tussen de heren Willem van A. en Wiebe V. leidde onmiddellijk tot actie. Om 9.30 uur verzamelen bij de kantine van de voetbalvereniging Erica aan de Kolonieweg. Wiebe arriveerde als eerste; enkele minuten later was ook Willem present. Beide in wandeloutfit gestoken waarbij de wandelschoenen van Willem nog kraakten van nieuwigheid en het hoedje van Wiebe de helm verving. Gekozen werd voor een rondje ?Carolinahoeve? want daar zou toch wel koffie te bekomen zijn. De pas werd er gelijk goed ingezet, waarbij Willem een wat grotere pas stak dan Wiebe. Het zal zo ongeveer 1 om 1,5 geweest zijn. Via de Veldweg werd de onverharde Imboslaan gevolgd en verderop het bos ingestoken richting koffiebestemming. Geen verkeer, dus ook geen verkeersregels, geen fiets dus ook geen materiaalpech, geen ATB dus ook geen routeverplichtingen. Er werd flink doorgestapt en in verhoudingen gerekend valt een fietskilometerequivalent in te schatten van wel 30 km. per uur en dat zonder kop over kop of andere fiets- of schaatsfratsen. Onder een heerlijk zonnetje werd er honderduit gekletst. Helaas waren vertrektijdstip en wandelsnelheid van dien aard dat we bij een nog gesloten Carolinahoeve aankwamen. De opening zou nog drie kwartier op zich laten wachten. Dat duurde ons te lang, dus besloten we om via de Prins Willemberg en de Carolinaberg in ??n ruk naar Dieren door te lopen. Dan maar geen koffie; volgende keer beter. Want, zolang we nog herstellende zijn doen we dat nog een keer, zo besloten we toen we na 2 uur wandelen weer in Dieren arriveerden. Club Bello heeft er een wandelafdeling bij.
2032050cookie-checkClub Bello