Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Om 9 uur w

Om 9 uur waren op zondagmorgen slechts vier “die-hards” te vinden, die de strijd met de elementen wilden aangaan. Coen, Rocus, Arre en ondergetekende heben in het werkelijk schitterende decor van de besneeuwde Veluwezoom een zeer afwisselende tocht gemaakt. Soms was het zicht door sneeuwbuien heel beperkt en het volgende moment reden we door een wit zonnig landschap, een wintersport-ansicht waardig. Het parcours voerde over de mountainbike-route naar “van de Ark” en vandaar richting Terlet. Het was een zwaar parcours in de verse sneeuw, waaronder ijzige rnden van eerder gereden sporen. Zoals Bouke al beschreef maakten ook wij een aantal duikelingen, die gelukkig allemaal goed afliepen. Verder werden we allen brildragend vooral gehinderd door beslagen glazen. Bij de A-50 aangekomen bogen we weer af richting de Veluwezoom de MTB-route volgend. Via de ventweg ging het op Terlet aan, waar we dampend koffie dronken. De terugweg weer via de MTB-route achter Loenen langs naar Laag Soeren. Hier lieten Rocus en ik Coen en Arre gaan, die nog enige km’s haden af te leggen naar resp. Dieren en Rheden(hulde mannen!). Vorlopig lijkt het nog geen weer te worden om onze racefietsen te proberen, dus ik hoop zondag meer mensen te zien bij de Spar. Roel
2032070cookie-checkOm 9 uur w