5 maart ?06 Nadat ik afgelopen woensdag op m?n schreden terugkeerde van een tocht met de Veluwe rijders, dacht ik tijdens de rit vandaag naar Marius ?voor het vertrek van het vangnet van Bello ?Les escargo?s?- dat het ook vandaag dezelfde kant uit zou gaan. Ik had Marius beloofd te komen zodoende kon ik ondanks de sneeuwbui er niet onderuit om naar het Wilhelmina- park te fietsen. De enige was ik daar niet; naast onze gids Meeuwis stonden daar ook klaar Gerrit Frijlink en Kees Voorham. Telkens wanneer ik met deze club mee rij zie ik voor mij nieuwe gezichten; dit is een name door Marius opgerichte schaduwgroep van Bello ! Het bevalt me daar prima bij, ze fietsen iets gematiger en dat ligt mij als (momenteel) oudste actieve fietser wel. Gerrit wil eigenlijk naar een caf? – waar in navolging van z?n wintersport ervaring ? chocolade melk met rum geschonken werd. We eindigen door de sneeuwbuien over onze onvergelijkbaar mooie Veluwe met af en toe zelfs zon in ons stamcaf? van Mendel. Tijdens de mooie rit zijn we allemaal wel een keer onderuit gegaan Het sneeuwdek was vrij dun en de ribbels en sporen eronder waren niet zichtbaar, dit maakte dat je gemakkelijk uitglijders in zijwaartse richting ging maken. In de sneeuw viel je echter zacht. Na de pauze ondervond Kees nogal wat windweerstand, maar dit bleek te komen door het omgekeerd dragen van de valhelm! Meeuwis was ondanks z?n Spaanse vakantie toch in opperbeste conditie hoewel hij bij de koffie toch zei het moeilijk te hebben gehad. Samenvattend, een zeer goede besteding van de zondagochtend. Maar voor mij mag de winter nu wel wijken, want natuurijs lijkt me nu nog een illusie. En? beterschap voor de drie (?) ?geblesseerden?!
2032080cookie-check5 maart ?0