Zondag 26 februari 2006 Lekker gemaakt door de enthousiaste verslagen van de afgelopen weken, ik moest passen wegens een kater, the lion king en ter compensatie een hoogtestage in de Alpen, stond ik om 8.58 uur moederziel alleen onder het Spar-afdak. Moest ik snel Bouke achterna, onderweg tegengekomen met zijn mooie nieuwe Phonakhelm, die samen met Aart B de Hoge Veluwe zou gaan verkennen? Of nog even wachten? Gelukkig kwam daar Koen aanrijden, die een zware verkoudheid toch maar te lijf wilde gaan met de nodige frisse boslucht, waarvoor ik hem dus zeer dankbaar was. Snel werden we het eens over een kort maar hevig tochtje; in een streep naar Beekhuizen en daar aan de koffie. Viel wat tegen want drie weken fietsonthouding en de verkoudheid eisten hun tol: met het nodige gepuf werd Velp bereikt. Gelukkig had ik mijn bidon verloren zodat we dezelfde route terug moesten nemen en alle bulten ook nog eens van de andere kant mochten beklimmen. Voldaan reden we iets voor twaalven (met bidon en opgefriste neusholtes) Dieren weer binnen.
2032090cookie-checkZondag 26