In aansluiting op Coen?s nieuws nog een bericht uit de tweede groep. Wiebe kondigt aan, dat hij zal trakteren ivm zijn; vijf en zestig jarig zijn jubileum bij Victoria. Dit mogen we ons niet laten ontgaan! Zoals blijkt uit Coen?s verslag val ik af, maar laat me de traktatie niet voorbij gaan. Met Aart had ik reeds besproken met de ?B ploeg? mee te rijden, maar we laten ons, door Pieter toch overreden met de snelle jongens mee te gaan. Dat brak mij dus al gauw op (na 500 m!) Ik fietste op het asfalt pad, maar de horde ging op het zandpad rechtsaf, daardoor lag ik al 50 m. achter. Ik herinner me de afspraak met de B jongens en ga richting Marius. Vanuit het donkere bos hoor ik nog mijn naam roepen, maar ik zie daarin geen brood. Bovendien kan ik Aart zijn afspraak, bij het verwachte grote B team verontschuldigen. Precies om 9.30 u sta ik bij Koerselman. Hij heeft een lijstje met daar te verwachten strijders van de tweede categorie, maar alleen Fred is er. Met z?n twee?n dan maar op Victoria aan. We fietsen lekker, kunnen genieten van de natuur en horen de specht timmeren. Iets wat in het snelle team niet opgemerkt wordt. Dit fietsen is prima voor mij. Maar de opkomst is te klein. In het restaurant waar onze jubileum gast gaat trakteren, komt nog een nieuwe oude bekende sporter August. Hij heeft toch wel een hele scherpe neus gehad om ons hier te vinden. Kortom hoewel de organisatie wat rammelde hebben we genoten van het gebodene. Wiebe kan hier (vrienschaps) kracht uit halen voor z?n medische ingreep, die vandaag (14/02) zal plaats vinden. Bedankt Wiebe een veel sterkte en een voorspoedig herstel! Bouke
2032130cookie-checkIn aanslui