Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Gezien van

Gezien vanuit Club Bello perspectief waren Coen en Wiebe vandaag de dissidenten. Maar misschien is dat te rechtvaardigen als je weet wat daarvan de oorzaak was. Dat was beste Bello-vrienden, niet alleen omdat zij verzot zijn op buitenritten, maar ook omdat de rit van vandaag nog eens een heel goed doel diende. De gelden die met de inschrijving (ad Euro 10, – per persoon) werden verzameld, waren namelijk bestemd voor het Nat. Fonds Sport Gehandicapten. Nou, daar mag je een keertje voor absent zijn toch? De Holterberg Classic, want daarover praten we, was wederom goed georganiseerd en een feest om aan mee te doen. Prachtig vriezend weer, droge paden, klimmetjes en afdalingen met mooie technische stukken erin, kortom ?classic?. Temidden van ruim 500 deelnemers fietsen we 48 km. met een gemiddelde van 21,7 km. en dat duidt erop dat we ons niet hebben ingehouden. Volle bak dus met snert aan de finish en koffie met tiramisugebak op de terugweg in Lochem. Het laatste om het gemis van de koffie met appelgebak dat de Bello-tijgers vanmorgen wel zullen hebben genuttigd, te compenseren.
2032190cookie-checkGezien van