Deze prachtige zondagochtend (strak blauwe lucht, -4 graden C?) verzamelden zich 6 Bello-leden om 9.00 uur bij de Spar: Bouke, Aart Bret, Ferry, Pieter, Arre en Rocus. Na de uitwisseling van nog een aantal nieuwjaarswensen (niet iedereen was bij de receptie vorige week) spurtte Pieter direct weg en heeft de rest van de ochtend de kop niet meer los willen laten. Van het achteraan bungelen verleden week baalde hij zo dat hij zes dagen pindakaas heeft gegeten om vandaag met een lijf vol pinda?s sportief wraak te kunnen nemen. Hetgeen dus bijna lukte. Want zou via de bekende route Laag-Soeren, Coldenhove Kouwerik, Ramenberg en Hoeve Delle Gebr. Mendel worden aangereden, Aart Bret was vandaag ook op zijn best. Iedere keer dat snelle jongens op Aart wachtten, nam hij de gelegenheid te baat om vurig te pleiten voor een andere, een mooiere, een snellere, een minder steile of een minder harde route. Op zijn advies kon aldus het boerderijtje van Van Ark vandaag van meerdere kanten worden bekeken waarbij het gevoel van omweg niet weg ging. Pas 3 kilometer voor Mendel wisten Ferry, Pieter en Arre uit de klauwen van Aart los te komen om als eersten bij Mendel aan de Bellostamtafel te willen aanschuiven. Bleek dat er al twee mannen zaten. Bert was het tochtje verleden week goed bevallen zodat ie weer een plekje bij Mendel had opgezocht en August zijn conditie is inmiddels zodanig dat hij wel weer eens een tweede helft wilde meefietsen. Dit ging hem prima af, nu alleen nog proberen om op tijd op te staan om de Spar te halen. Deze acht mannen waren in de genoeglijke koffiepauze goed voor 2 appelgebak en 2 gevulde koeken. Hoewel de goede voornemens niet zijn besproken, moge duidelijk zijn dat meerdere bellomannen met snode plannen voor 2006 rondlopen. Na een voorspoedige terugtocht via het Loenensche Bosch ging iets na twaalven in Laag Soeren ieder zijn weegs. Tot slot een goed en snel herstel toegewenst aan de webmaster, de knie verhindert hem om mee te kunnen genieten van het zondagse appelgebak.
2032180cookie-checkDeze prach