Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Grote opko

Grote opkomst op Bello nieuwjaarsreceptie Zondag 8 januari rond 10.30 uur was het een drukte van belang in wegrestaurant Gebr. Mendel te Hoenderloo. Daar vond de niet offici?le nieuwjaarsreceptie plaats van Club Bello. De drie oostelijke afdelingen waren ruim vertegenwoordigd aanwezig, alle niet offici?le voorzitters waren erbij. De A-groep was 8 man sterk, de B-groep met 3 (Meeuwis, Fred en Gerrit) ook niet slecht, en afdeling Twello (Bert) was voltallig aanwezig. Met het nodige rumoer werd de koffie genuttigd en ging het al dan niet opgewarmde appelgebak met of zonder slagroom er goed in. Het was duidelijk: Club Bello is klaar voor 2006! Om 9.00 uur stonden de zeven niet offici?le leden Ruud R., Ferry, Koen, Wiebe, Pieter, Roel en Rocus al goede wensen uitwisselend klaar bij de Spar. Wiebe had twee buurmannen Jerry en Raymond (?) meegenomen, waarvan Jerry dit keer goed voorbereid was en de rit prima uitreed, zijn mederijder moest na een flinke test door het A-team na een uur afhaken en gaat in trainingskamp. Via Laag-Soeren, de Coldenhove, Loenermark, De Kouwerik, Ramenberg en Hoeve Delle werd Gebr. Mendel gevonden. Na de succesvolle receptie werd in de groep duidelijk zichtbaar wat de kerstvakantie-activiteiten van een ieder op fietsgebied aan prestaties opleverde. Pieter had keihard doorgewerkt en bevond zich in de staart van het peloton. Hij had daar gezelschap van Roel die ruim 4 weken helemaal niets anders had gedaan dan een beetje spelevaren in de Mekong-delta. Een opmerkelijk duo dus. Ferry had de schoolvakantie gebruikt om ook niets te doen, maar hij reed wel aardig vooraan. Hij voelde zich zo goed dat hij het duel bergop aandurfde met Ruud. En dat terwijl Ruud barstens vol zat met superfranse rodebloedlichaampjes als gevolg van een skihoogtestage in het franse Val Thorens. Ferry werd nog zo gewaarschuwd dit niet te doen. Het gezelschap werd vervolgens volledig uit elkaar gereden. Rond twaalf uur waren dan ook weer op de bekende Bellosiaanse wijze op diverse plekken in het bos de Bello-leden te vinden. Iedereen is gelukkig heel thuis gekomen. Het belooft dus weer een mooi Bello-jaar te worden.
2032200cookie-checkGrote opko