Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Bello vrie

Bello vrienden. Om ons te verantwoorden voor de nuttige besteding van de Bello zondagochtend even onze story. Bij de Spar aanwezig Pieter Rocus en ondergetekende. Het weer is redelijk en wordt gedurende de ochtend steeds mooier. We hebben als doel het chauffers caf? gesteld. Met de start heb ik altijd enige moeite maar daarna is het weer vollop genieten. De sneeuw zon en berkebomen als decor op de Loenermark door de open heidevlakte blijft altijd weer fantastisch, waarmee via een omweg weer kan worden opgemerkt dat de -zonder aannemelijke reden- thuisblijvers ongelijk hadden. Zoals het mij vergaat; als je niet gaat heb vervolgt het je de rest van de zondag. Fred laat zich ook zien bij Wendel, hij gaat z’n eigen gang na gezamelijk koffie te hebben gedronken en gekout. Langs deze weg wens ik iedereen een goede Kerst. Groetend Bouke en Gomi
2032220cookie-checkBello vrie