De 45 km. lange NTFU jubileum ATB tocht in Hattem leek ons wel wat. De NTFU had mij gevraagd eens op de veiligheid te letten. Jammer genoeg moest Coen het wegens snipverkoudenheid laten afweten. Rocus had ook interesse maar helaas andere verplichtingen. Benny, Veluwerijder, wilde wel, ook weer niet en het werd het laatste. Dus stond ik er alleen voor. Vrijdag regen, vrijdagnacht een graadje vorst en zaterdagmorgen sneeuw. Dat werd, met 509 anderen, glibberen in de modder op een loodzwaar parcours. Velen stonden na 10 km. al uit te hijgen langs de kant. ?k deed onderweg een ?maatje? op en we koersten full speed richting controle bij 25 km. Daarna belandde ik in een stevig fietsend groepje richting finish. Toch gem. nog 17,5 km. Ik heb van mijn bevindingen aangaande de veiligheid verslag gedaan aan de NTFU. Enkele aanbevelingen tot verbetering daargelaten,had men het er goed voor elkaar. Om half twee was ik thuis en een uurtje later was alles weer schoon. Nee, niet nog eens op zondag. Volgende week weer.
2032230cookie-checkDe 45 km.