Hallo Mietjes, Dieren, de Spar, zondagmorgen 09:05. Daar sta ik dan vanaf 08:55, nog steeds in m?n uppie. De hele week keihard gewerkt om mijn ATB weer helemaal up-to-date te maken. Nieuwe voorrem, nieuwe remkabel, nieuwe pedalen, drie nieuwe kettingbladen voor, een nieuwe ketting, nieuwe geleiderwieltjes voor de achterderailleur en een nieuw beugeltje voor de kilometerteller. Alles schoongemaakt en ingevet. Helemaal klaar voor de zondagse rit en dan ?????.. Heeeeeelemaaaaaaal niemand om mee te fietsen. Diep teleurgesteld en totaal ontgoocheld ben ik weer terug naar huis teruggefietst. De sneeuwschep ter hand genomen, de stoepen gekuist en de coniferen van hun sneeuwlast ontdaan. De overbuurman (RuudR) veegt ook de stoep, dacht: ?Er zal wel niemand komen vandaag, dus ik blijf maar thuis!?. Ja, als we allemaal zo denken, komt er van deze wereld weinig terecht. ??n voordeel: zo blijven de drie prachtige tochten van vorig weekend op Schier nog wat langer vers in het geheugen. Hulde voor Pieter voor deze fantastische organisatie (lees ook de prachtige verslagen van Rocus over dit weekend hieronder).
2032290cookie-checkHallo Miet