Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Mountainbi

Mountainbike – Racefiets: 6 – 2. Na de pauze zelfs 8 – 2. Vanmorgen bij ?de Spar?: AartB, Pieter, Ruud, Wiebe, Bouke en Rocus op de MTB en Roel en Willem op de Racefiets. De pauze werd gezamenlijk doorgebracht bij het bekende chauffeurscaf?. Roel en ik zijn via Laag Soeren en Eerbeek over allerlei kleine weggetjes naar Hoenderlo gefietst. Ondertussen veel gepraat, waardoor Roel met een verse kaakholteontsteking achter de rug regelmatig naar adem moest happen. We hebben daarom het tempo niet al te hoog gehouden, waardoor het zeer aangenaam fietsen was. Zeker toen het ?voorjaarszonnetje? door de wolken heen brak. Bij het chauffeurscaf? zaten niet alleen wij achten, maar kwamen ook Meeuwis en Hennie (of Henny) binnen van BELLO-PLUS. We verlieten het koffieadres ook weer in drie groepen. Roel en ik zijn via de A50 (ernaast, niet erop) naar Rozendaal en Velp gefietst. Via het fietspad langs de IJssel en de Steeg weer terug. In het laatste stuk bleek, dat de kaakholteontsteking enig conditieverlies bij Roel teweeg had gebracht. Met een lager tempo en de zon in de rug, kwamen we toch nog redelijk ontspannen weer in Dieren aan. De MTB?ers moeten zelf maar over hun tocht verhalen.
2032320cookie-checkMountainbi