Beste Bello-leden, Onder ideale weersomstandigheden is Bello+ vanmorgen om 9.30 uur op volle sterkte vertrokken voor een rit via ‘de achterste molen’ naar Voorst, waar we Bert om 10.10 hebben opgepikt bij bakker Bril. Bert kwam ons al tegemoet bij de spoorlijn op de Oudhuyzerstraat, waarna we tesamen via de Voorsterklei en toen met de pont naar Gorssel zijn gefietst voor een heerlijke bak koffie. Duidelijk was afgesproken, rekening houdende met de lichamelijke konditie van Bert, om het tempo onder de 25 km. per uur te houden, maar voor sommigen is en blijft dat toch wel heel erg moeilijk en waarom eigenlijk, ik snap dat niet! Na ook de rijk gevulde noten-appeltaart met veel slagroom naar binnen te hebben gewerkt en ongelooflijk te hebben genoten van de avonturen door Henny jaren geleden ervaren met een plezierjacht en dat in de verteltrant van ‘een Toon Hermans in zijn beste jaren’, zijn we door bos en landerijen via Eefde over de oude brug in Zutphen gefietst, waarna we in De Hoven afscheid hebben genomen van Bert. Via Oeken zijn we weer naar huis gefietst en toen ik daar om 12.15 uur aankwam moest ik nog steeds lachen, mensen ik heb jaren niet meer zo gelachen, de tranen liepen me over de wangen, ook nog toen ik thuis kwam en Dorine deelgenoot heb gemaakt van Henny’s avonturen. Het was een geweldige morgen, afstand een kleine 50 kmet een gemiddelde boven 0. Omdat ik niet naar de algemene vergadering kom draag ik Henny hierbij voor als lid van club Bello. Wij zullen proberen ons clubje de komende tijd verder uit te breiden tot ca. 8 man/vrouw. De stemming is geweldig en de formule voor Bello+ heeft zich inmiddels bewezen. Een paar mountainbikers komen er waarschijnlijk binnenkort al bij, waarbij ook een schaatser. Groeten aan allen en oh ja…………, ik neem nog geen afscheid, eerst moet er nog een stevige winter komen met veel ijs. Marius.
2034100cookie-checkBeste Bell