Beste Fietsvrienden, Na een paar dagen heerlijk weer regende het vanochtend rond 9 uur! Het gevolg was, dat er vanochtend welgeteld 3 man bij ons verzamelpunt stonden. Aart vd B. was in het droge Brummen vertrokken en onderweg al nat geregend. Wiebe kwam in volledige regenuitrusting(overschoenen, spatbord en degeleijke regenjas). We besloten niet te ver weg te gaan. Het werd het trainingsrondje. Op de Schietbergseweg regende het al niet meer. Aart trok er direct met veel machtsvertoon vandoor en kwam ver voor ons boven. Er is veel zuurstof in de lucht, onthulde hij ons. Gelukkig was er wat minder zuurstof op de Emmapyramide en op de klim achter het kerkhof, zodat we beter bij elkaar bleven. Toen we bij de A50 waren gekomen stelde Wiebe voor de regenjassen maar uit te trekken. We hebben ze hierna ook niet meer nodig gehad, dus zo erg was het vandaag ook weer niet! De weg tussen Schaarsbergen en Hoenderloo staat garant voor hoge snelheden enmet kop-over-kop-rijden voor hoge gemiddelde snelheden. Zo was het nu ook weer, maar op de kop van Deelen was er niet meer zo veel zuurstof in de lucht,zodat we even oop Aart hebben gewacht. Hij stelde vast, dat de Alpenbenen toch sterker waren. In vliegende vaart(hoogste snelheid door mij gemeten 46 km/h) snelden we naar de koffie. Nadat Aart een telefoontje had gekregen met route-informatie zijn we over Beekbergen.Klarenbeek en Hall teruggereden. Aart bleef in Hall achter voor een warme douche. En nadta Wiebe mij in eerbeek had afgeleverd zat mijn ‘trainingsrondje’ van 70 km er weer op. Tot volgende week: ik hoop dat het droog is anders zijn we zeker weer met een klein aantal Roel
2034090cookie-checkBeste Fiet