Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Beste Bell

Beste Bello clubbleden, Zojuist het verslag van Willem gelezen over jullie in subgroepen gespleten fietstocht. Ik heb vandaag niet gefietst maar daarentegen gisteren mij tussen karpers en snoeken bezig gehouden in de moeder van alle kanotochten de Lakentocht vanuit Warnsveld naar Warnsveld. Daar schrijf ik jullie niet over; ook niet over het feit dat Rijck op dit moment tussen olifanten en tijgers rond loopt. Ik heb nl. een fietsonderdeel in de aanbieding: Triple Crankstel Shimano Deore Hollow Tech DD175 FC-M510 Het crankstel heeft slechts 1250 km weg onder zich zien wegglijden. Op vakantie in Frankrijk was het crankstel van mijn randonneurfiets kapot en men heeft toen dit stel gemonteerd. De derailleur van mijn fiets kon bij dit stel het grote blad niet bereiken. Dus in Nederland maar weer een juiste maat laten monteren, vandaar dit parts aanbod. Misschien kunnen een van jullie aan de cijfers herkennen of het voor een van jullie moutainbikes geschikt is. Graag hoor ik binnen een maand of jullie er in ge?nteresseerd zijn. Zo ja dan zorg ik er voor dat het een keer in Dieren beland. Zo nee okay dan biedt ik het gratis aan via een advertentie op marktplaats.nl. (Dan is er alsnog de mogelijkheid om het bij mij af te halen.) Hartelijke groeten, Fred van Kuik. Ps. Noemen jullie het Peeske de muur van Zeddam, of mis ik een andere stijle klim? Noot redactie: Het Peeske is NIET de muur van Zeddam. De muur gaat midden in Zeddam langs de molen stijl omhoog.
2034070cookie-checkBeste Bell