Hallo allemaal, Ik ga het niet hebben over de rit van vandaag, wel kwam vanmorgen de najaarsbijeenkomst ter sprake. Aangezien we het al vaker hebben gehad om nog eens een weekend gezamenlijk ergens naar toe te gaan,zou ik willen voorstellen dit te houden tijdens een weekend op Schiermonnikoog. Wij hebben daar een 8 persoons appartement en kunnen zonodig meerdere huren. We kunnen dan bijvoorbeeld op vrijdag middag vertrekken en o.a. een mountainbike tocht fietsen op zowel zaterdag als zondag en zondag weer vertrekken. Ik heb even gekeken naar de bezetting en ik zou 2 weekenden willen voorstellen en we vervolgens een keuze maken. Het weekend van 18 november en het weekend van 2 december zou kunnen. Graag zou ik van jullie zsm een reactie ontvangen of je meegaat en zo ja welk weekend je voorkeur heeft, de rest volgt dan later wel, maar voor het boeken is het belangrijk om dit zsm te weten, de weekenden zijn namenlijk altijd snel bezet. Groet, Pieter Telefoon: 0313-421321
2034040cookie-checkHallo alle