Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

De oudjes

De oudjes doen het nog best!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gisteren hebben wij om 10.00 uur onder het genot van een Beerenburger in een Fluggeltje(Friesch vogeltje)een nieuwe tak van Bello ten doop gehouden en wel ‘ BELLO+ ‘. Omdat groepen A,B,C,D en E kennelijk niet aanslaan onder de Bello-vleugels en verdere initiatieven achterwege bleven heeft een wederopstanding plaatsgevonden in Eerbeek. Na aanpassingen door Fred van de racefiets van Marius(nog gemaakt door Nol), in mei gevolgd door 2 maanden training, te beginnen met een half uur naar inmiddels 2 1/2 uur met en zonder Fred en dat zonder klachten, heeft alle inspanning een nieuw initiatief door Marius opgeleverd. Zondag waren in Eerbeek om 10.00 uur aanwezig Fred,Meeuwis, Ab,Henny en Marius, die na een tweede Beerenburger(door Henny) voor het eerst op pad gingen, dus daarom vlak fietsen richting Hall, Empe, Voorst en koffie in Busloo, heel gezellig! Tussen de buien door, want ze vielen voor en achter, kwamen we op de rust in een boerenhoeve waar ik nog nooit was geweest, hoe is het mogelijk! Na de koffie terug over Klarenbeek en Hall, eerst wind in de rug, maar later richting kanaal met regen schuin voor en Meeuwis leidde ons zelfs over een zandweg, waarschijlijk in de veronderstelling dat hij op een mountainbike zat. Dat laatste doen we dus echt nooit meer, daar zijn de racefietsen niet op gebouwd en degene die zijn racefiets echt onderhoudt(na iedere tocht een grote beurt) weet dat! De voorgenomen snelheid tussen 20 en 25 km. per uur werd door sommigen nog te vaak overschreden, waardoor Ab en Marius het af en toe moeilijk hadden. Ook was het voorstel van geen rust geen optie, iedereen heeft de tijd, men wil lekker ontspannen met koffie en appelgebak (met of zonder slagroom) en zo heel ver willen we toch niet. Dit keer was het ca. 40 km., gemiddelden, daar doen we niet aan. Als groep zullen we de komende tijd nieuwe kroegen op ca. 25 km. en routes moeten vinden. Ook zullen wij ons best doen de groep nog wat uit te breiden en wanneer we richting Twello gaan hopen wij ook Bert over te halen voor een rondje. Schrijf een sportman nooit af want het bloed kruipt ook daar waar het niet gaan kan!!!!!!!!!! Het was een ongekende luxe dit nog weer mee te mogen maken, op naar komende zondag. Groeten aan alle grote mannen, Marius.
2033980cookie-checkDe oudjes