Hallo Bellonisten, Het was rustig vanmorgen toen ik bij de Spar even voor negenen aankwam. Alleen Arre stond al te wachten, even later kwam Roel en daar bleef het vandaag bij. Waarschijnlijk was de animo zo gering vanwege het slechte weer en wellicht dat er nog de nodige leden met vakantie zijn. Roel stelde voor om maar naar de Harmonie in Laag Soeren te fietsen, maar helaas was dit koffie adres nog gesloten en dus zijn toch maar vertrokken. Via de Schaapsallee in Laag soeren naar de Posbank en zo het bekende trainingsrondje naar Hoenderloo. Op een gegeven moment verneem je niet meer hoe nat je bent en deze keer had ik zelfs een droog shirt meegenomen, alleen na de koffie begon het nog harder te regenen, zodat ik er maar 2 minuten plezier van had. We zullen dit maar als een generale beschouwen wat ons te wachten staat tijdens de LBL. Al met al toch een goed gevoel zo voor het eerst sinds 3 weken weer op de racefiets. Dan nog iets anders: ik heb jullie allemaal uitgenodigd voor mijn 50 ste verjaardag, echter in de uitnodiging die ik via de site heb verstuurd, staat dat ik het 5 augustus vier, dit moet zijn zaterdag 6 augustus, bijzonder stom. Ik heb Wiebe gesproken en hij zal alle Bello leden alsnog even benaderen, maar ik vind toch dat ik het hier ook even zelf dien te vermelden. Hartelijke groet en tot a.s. zaterdag 6 augustus. Pieter
2033960cookie-checkHallo Bell