Afgaande op de website is er sinds 12 juni door de bellonisten niet meer gefietst. Wel bleken er allerlei plannen te zijn om de hel van wageningen en/of de vaele ouwe te rijden, maar of het alleen bij plannen is gebleven is in nevelen gehuld. Vanochtend dus erg nieuwsgierig om ‘life’ wat verlagen van de heldendaden te vernemen. Om 9.00 dus bij de Spar, waar Sem reeds was gearriveerd. Na mijn aankomst bleef het angstig rustig en begonnen de vragen en problemen zich steeds meer op te stapelen. Hoe lang wachten we nog? Waarom zijn er niet meer, hoe verzinnen we een goede route? etc. Toen bedachten we dat de alpengangers waarschijnlijk onderweg waren of zouden gaan en dat Pieter en Coen na een zaterdagse tocht de zondag wel anders zouden doorbrengen. Om 9.08 dus maar vertrokken tegen een zwak windje in. Uiteindelijk bleken ook wij in staat om een soort rondje te rijden; Brummen, Voorstonden, Empe, Voorst en toen het pontje naar Gorsel. Richting Epse en toen naar Lochem. In Laren echter herkende we meteen ons koffiehuis zodat de stop daar werd gemaakt (routes herkennen is moeilijker dan koffiestops, hebben we gemerkt, hoe zou dat komen?). Toen verder naar Lochem en via Warnsveld, Zutpen en Voorstonden richting Eerbeek waar Sem afstapte. Na het klimmetje over de Posbank was ook ik na ruim 100 km weer thuis. Heerlijk fietsweer en weer een mooie tocht. Extra tevreden niet te zijn verdwaald maar nog steeds onwetend van alle verhalen van alle andere bellonisten. Uiteindelijk zullen we er wel achter komen via de site of toch ‘life’. Laat iedereen in de tussentijd genieten en geen brokken maken! (hier of in den verre) goede vakantie(s), Arre
2033910cookie-checkAfgaande o