Beste Bello vrienden, Uiteraard hebben wij vandaag weer een leuke tocht gefietst, maar het verslag hiervan komt van Ton Mulder, dus hier zal ik het verder niet over hebben. Wel over iets heel anders!!!! Op 5 augustus aanstaande hoop ik 50 jaar te worden en om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan, nodigen wij onder andere alle Bello leden met partner graag uit om dit te vieren. Uiteraard is het die dag mooi weer en vieren we dit in de Bernhaldelaan 22 te Ellecom gewoon op straat!!!!! De tuin is te klein en we zijn in Ellecom wel gewend om gezellig op straat met de buurt iets te vieren, dus dit is geen probleem. Jullie zijn welkom vanaf 15.00 uur tot ……. We zouden het fijn vinden om te horen als je absoluut niet kunt, je kunt ons mailen naar: PM22@xs4all.nl of gewoon even bellen naar: 0313-421321. Aangezien het vakantie seizoen aanbreekt en veel mensen een aantal weken moeilijk te bereiken zullen zijn, sturen we de uitnodiging nu al vast. Zelf zijn we afwezig van 2 tm 25 juli. Hartelijke groet van; Margriet en Pieter Moltmaker
2033890cookie-checkBeste Bell