Vandaag maar weer eens een bijdrage van mijn hand. De laatste tijd was er niet van gekomen door afwezigheid bij de grotere evenementen, vakantie en doordat ik nogal bezig was met mijn werk. Ton, Bouke, Pieter, AartVDB en ik stonden vanmorgen bij de Spar. Verder stond er ook nog een Veluwerijder bij, maar dit had een keurig kostuum (colbert etc) aan en een hondje aan de lijn: die ging dus niet mee. Volgens Pieter moesten wij vandaag maar weer eens naar Radio Kootwijk en het Hilletje. Pieter en Aart hadden er echt zin in en dat betekende behoorlijk afzien voor de andere drie. Hoewel Ton naar mijn mening best goed mee kon komen, liet hij nog wat weinig kopwerk zien. Het weer was heel goed, zodat er vanaf het begin met korte pijpen en mouwen gefietst kon worden. Een lekker zonnetje, maar ook af en toe flink wat wind. Dit keer ging het via de ?normale? weg naar Kootwijk. Hoe ik ook zeurde, de alternatieve route van AartB kreeg ik niet te zien. De laatste kilometers naar het Hilletje werden zoals altijd keihard gesprint (tegen de 50 km/uur). De koffie was goed en het komende Europese referendum werd uitgebreid doorgenomen: dat wordt dus NEE. Terug ook weer de bekende route naar huis. Nadat wij de Koningsweg waren afgereden en de snelweg overgestoken, wilde Ton de kortste weg naar huis. AartVDB keek om en wilde groeten, maar voor hij het in de gaten had lag hij op zijn rug op de grond. Lichamelijk nauwelijks beschadigd; maar het versnellingsapparaat van zijn mooie Trek bleek een redelijk deuk te hebben opgelopen. Over de Emmapiramide verder. AartVDB ging via Laag Soeren naar huis. Pieter, Bouke en ik via de te smalle Lange Juffer. Gelukkig kwam het hier niet tot ongelukken.
2033850cookie-checkVandaag ma