Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Vanochtend

Vanochtend voor het eerst weer op de racefiets. Redelijk weer. Op weg naar Dieren viel de zit en het tempol niet tegen na de winter op de mountainbike. Bij de Spar een zeer grote schare bellonisten (2xAart, Wiebe, Bouke, Rokus, Ferdy, Pieter, Willem). Op naar Doesburg waar ik naar rechts afsloeg en anderen richting Bakker(?) liet gaan. Tijdgebrek noopte tot een kortere route. Naar Westervoort met iets wind tegen viel al niet mee, klim naar Rozendaalse veld, de Emmapyramide, het begraafplaatsje bij Rozendaal en de Zypenberg ook niet. Tijdens de winterperiode is op onverklaarbare wijze door iemand mijn verzet verzwaard en hebben natuurmonumenten de klimmetjes hier in de buurt zonder het te laten weten verlengd en verzwaard. Desondanks had ik slechts 55 km op te teller staan bij thuiskomst terwijl het al voelde als 155 (dus ook met mijn teller moet zijn geknoeid). Al met al een leerzame ochtend. Het beloofd wat voor Belgie over 3(!) weken en of het alleen maar goeds is betwijfel ik een beetje.
2033700cookie-checkVanochtend