Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Vanmorgen

Vanmorgen trof ik 6 andere Bello-leden bij de Spar: Fred (na lange afwezigheid weer helemaal present), Pieter, Ferry, Rocus, Zem (voor het eerst op de mountainbike) en Bouke. Hoewel een beetje fris, was het toch betrekkelijk goed weer. We vertrokken met ons zevenen richting Chauffeurscaf?. Het bos was behoorlijk modderig. Het tempo lag niet al te hoog, zodat we na 19 km en anderhalf uur bij de gebroeders Mendel arriveerden. Onderweg was er volop gelegenheid om bij te praten. Bij de koffie met appeltaart en slagroom naar behoefte kwam ook Bert ons gezelschap houden. Jawel, 8 man sterk zorgde voor een prettige omzet bij Mendel. Zo vroeg in het winterseizoen was Mendel nog niet voorzien van de gebruikelijke tuinslang. Wel kregen we de toezegging, dat vanaf volgende week slang, water en spuitpistool klaar zouden liggen. Bert ging zijn eigen weg terug en met zeven man storten wij kort na de pauze (na het viaduct links) ons in de diepte. Via de gebruikelijke en minder gebruikelijke paadjes kwamen wij bij de Loenense waterval uit. Fred nam de kortste weg naar Eerbeek. Wij gingen ook via het asfalt naar Eerbeek, waar we nog een rondje door het bos fietsten. Rocus en Zem sloegen af naar het Wilhelminapark en met nog vier over ging het naar Dieren. Ik had thuis bijna 40 kilometer op de teller en meer dan een kilogram modder op mijn kleding en schoenen.
2033510cookie-checkVanmorgen