Het weer begint zich er voor te lenen. De kalender geeft het aan. Het raceseizoen loopt op zijn laatste benen. We zullen weer op de ATB moeten gaan. Nog even gekeken op de winteragenda maar niemand had zich gemeld. Ik kon de verleiding niet langer weerstaan. Dus zaterdag mijn gezel van vorig jaar, AartB., gebeld of hij al in was voor een ATB-ritje. Het was alsof Aart er op had zitten wachten en dus togen wij vanmorgen om 8.00 uur richting Dinxperlo. We kozen uit de mogelijkheden van 35 en 50 km. de laatste. Best stevig voor een eerste rit. Het is even wennen op een parcours dat niet alleen maar uit asfalt bestaat. Maar toch hadden we daarvan de nodige kilometers. Daarnaast reden we veel door weilanden, van de oogst ontdane ma?svelden, schouwpaden en in mindere mate door bosschages. Gelukkig had het niet zoveel geregend en konden we ondanks een stevig windje op de open vlakten een vlot tempo aanhouden hetgeen moge blijken uit het gemiddelde van 20,4 km. We hadden gegokt op een thuiskomst tussen 13.30 en 14.00 uur maar reeds om 12.45 uur reden we bij Aart de oprit op zodat we daar onder het genot van een lekkere kop koffie het staartje van de marathon in Amsterdam nog konden volgen. Wat Aart en mij betreft is de kop eraf. Ook interesse om een buitenrit mee te fietsen? Kijk op de winteragenda en geef je op via de rubriek ?WIJZIG?. Ik neem dan wel contact met je op. Want ook voor ATB-ritten geldt, hoe meer Bello zielen hoe meer vreugd.
2033460cookie-checkHet weer b