Om 2 weken fietsen in 1 te proppen (volgend week end ben ik ook niet van de partij)op zaterdag maar een naar het hoge noorden getrokken (na overleg met Roel). Om 9.00 u dus op weg naar familie in Groningen. Route van Roel prima: Dieren, Klarenbeek, Wilp, Deventer, Raalte, Ommen, Hoogeveen, Assen en dan nog een klein stukje naar boven. Zo geschreven….., fietsen duurt iets langer (voor de A groep – de B groep mag dit stukje overslaan – 5u 50, gem. 28.4, 100 m klimmen, (rug)wind ZW 3-4, 166 km, 1 kop koffie met taart, wat brood en reepjes en 3 bidons). Weer overal langsgereden waar je anders niet komt. Heuvels bij Ommen, bossen bij Hoogeveen en een tweetal tijdelijke meeliggers na elkaar. Jongeman uit Assen die dit jaar de Marmotte voor het eerst fietste (9 u 30) na alleen vlakke trainingen!! (want nabij Assen) en een vuttende KPN er, die me vroeg of ik al in de vut zat (zag er nabij Groningen dus niet meer zo fris uit, denk ik. Ook mogelijk: Als vutter had hij slechte ogen of ‘hoe ouder de man, hoe mooier zijn fiets’ en gezien mijn fiets moest ik toch al wel vrij oud zijn); oordeel zelf. Immens aangespannen paarden evenement gepasseerd, genoten van de wisselende omgeving, geen technische problemen gehad en afstand netjes gehaald. Kortom voldoende om nog een weekje op te teren.
2033410cookie-checkOm 2 weken