Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Omdat het

Omdat het rond 8 uur nog erg hard regende ben ik wat later opgestaan en beloond met goed weer! Om 09.30 uur stonden Rocus, Alexander, Bouke, Ruud V. en ik (zei de gek) klaar voor een fietstocht. De keuze werd mede door de wind bepaald richting het Hilletje in Kootwijk. Het verslag kan kort blijven: Ruud en ik hebben 70 km op kop gereden en soms op onze kop gekregen, omdat we te hard reden. Het bosvruchten gebak smaakte heerlijk. Voor de koffie is geprobeerd nog even heel hard (tenminste wij vinden 50 km/h heel hard) te rijden, wat net niet lukt met 49,.. Daarna door het bos over een mooi fietspad uit de wind terug. Van Otterlo naar Hoenderlo vol de wind in de rug, zodat het een koud kunstje was steeds boven de 30 km/h te rijden. Hoenderlo richting Woeste Hoeve en zo weer terug naar Loenen. In de afdaling weer een poging om boven de 50 km/h te komen, die grandioos lukt(62.4 km/h), waarna Ruud V. doortrok tot het kerkhof in Loenen. Zo was het een mooie tocht met volop kansen en mogelijkheden te sporten en te praten. Roel.
2033390cookie-checkOmdat het