Vanmorgen aan de start: Arre, Roel, Wiebe en ik (=80% van het Marmotte-team). Alleen Frank was er niet. Roel gaf een voorzet voor de route en Wiebe kopte in. Met Arre en Roel op kop ging het richting Doesburg en vervolgens via Angerlo richting Kilder. Via de Zeddamse muur naar het fietspad richting Elten. Op de Peeskesweg bogen we af naar ?s Heerenberg. Dan naar Lengel, Ulft, Bontebrug in de richting van Sinderen. Hoewel daar de speurtocht naar een open caf? al begon, moesten we geheel Varsseveld ?n Zelhem afschuimen voor we ergens een gelegenheid vonden waar koffie werd geserveerd. Wiebe vond tenslotte de aantrekkelijke dames van Eethuisje ?Bij Ellen? bereid om de koffie te verzorgen. Bij de koffie was er helaas maar ??n keus: een overheerlijke slagroomsoes met vers fruit. Dat moest dan maar. Twee koppen koffie-verkeerd met soes voor Euro 5,50!!!! Waar vind je dat tegenwoordig nog. Wiebe had gisteren nog de 11-Heuvelentocht (150 km) gefietst en nam wat bescheidener deel aan het kopwerk. Ik was al blij dat ik ?berhaupt het tempo met gepaste afstand nog enigszins kon volgen en bleef dan ook zoveel mogelijk uit de wind fietsen. Arre deed het een stuk beter op kop, maar ook hij kon het uithoudingsvermogen van Roel niet evenaren. Roel probeerde de overige drie kompleet te slopen en dat lukte heel aardig, hoewel hij beweerde ook zichzelf te slopen. Vanuit Zelhem ging het via Hummelo en Drempt naar Doesburg en tenslotte werd na bijna 90 km Dieren weer bereikt. Het gemiddelde lag met 29,5 gelukkig weer onder de 30, zodat er ook voor mij (en anderen) volgende week nog hoop is om het tempo van de A-ploeg te kunnen volgen.
2033350cookie-checkVanmorgen