Zondag 11 juli 2004 In tegenstelling tot de verwachting ziet het weer er goed uit zondagmorgen. Prima fietsweer. Benieuwd wie er om 8.30 uur present zijn in de v.d. Waalslaan. Zijn de Marmottegangers zover hersteld dat ze het ?gewone werk ? weer aankunnen? En misschien zijn ook Pieter, Aart B. en AartVDB wel weer eens aanwezig. En August wellicht? Want als je zo attent bent als hij en de Marmottegangers succes wenst via een sms-je, dan ben je zeker nog wel in die prachtige sport ge?nteresseerd. Misschien pakt Ruud R.de draad ook weer op. En wie weet wie ( van de B-ploeg misschien ) al niet meer. In ieder geval kom ik met een ritvoorstel. Het leek Bert Prummel en mij wel leuk een keer onderweg een ontmoetingsplaats af te spreken waar we gezamenlijk kunnen koffiedrinken. Na de koffie kunnen we dan een stukje met elkaar opfietsen en op een daartoe geschikt punt gaat Bert richting Twello en wij weer naar Dieren en omgeving. Laren of Epe lijken geschikt. Tegen half negen verschijnen drie man aan de start. Arre, Roel en Wiebe. Allemaal getooid in het shirt dat gekocht is in Bourg d?Oisans en waarop de cols die we hebben bedwongen staan afgebeeld. Met een ritvoorstel naar Laren wordt ingestemd en Bert wordt daarover gebeld. Die moet zijn racefiets van de zolder halen en start om 9.00 uur voor zijn rit naar Laren. Wij gaan via Brummen, Vorden en vandaar full speed ( zo rond de 40 km/pu ) richting Lochem zodat we om 10.30 uur, met een gemiddelde van ruim 30 km. op de teller, in Laren arriveren. Op dat moment komt ook Bert aan. Er wordt in een gezellige sfeer koffie gedronken en natuurlijk nog volop nagepraat over onze Franse trip. De verslagen die inmiddels gedeeltelijk op de website staan worden met belangstelling gelezen. Na de koffie vergezellen we Bert een stukje in de richting van Eefde. Het gaat nog rustig aan ( 24/25 km. is voor Bert het maximaal haalbare en dat niet al te lang ) maar er is weer een begin gemaakt. Hij doet weer mee. De fiets niet meer op zolder Bert. In de schuur met dat ding en zo nu en dan een tripje maken. Bel mij als je gezelschap wilt. Bij een richtingaanwijzer kiezen wij voor Eefde en gaat Bert richting Twello. De wind zit een beetje tegen maar dat verhindert niet dat we onderweg de sokken er nog maar eens flink inzetten. Via Zutphen, Oeken en Brummen koersen we op Eerbeek aan waar Roel richting huis gaat. Arre en ik pakken nog een stukje langs het kanaal en in Dieren staat de teller op 75 km. met een gemiddelde van 28,5 en maar liefst 35!!! hoogtemeters. Het lukt Arre om zijn doel, om 12.00 uur thuis, te realiseren met 90 km. op de teller. A.s. zondag belooft het mooi weer te worden. Komt allen om 8.30 uur in de v.d. Waalslaan.
2033290cookie-checkZondag 11