Hallo Bellonisten, Even wat laten horen over mijn inspanningen om me voor te bereiden voor de Marmotte. Op woensdag 7 juni heb me weer eens gezet tot een langere tocht. Ik vond dat lichaam en geest getraind moesten worden voor een langer durende inspanning. Zo maakte een deal met mijn kinderen, dat ik naar Groningen zou fietsen. Zij gingen met mijn auto, zodat ik niet naar huis hoefde te fietsen. Omdat als tegenwoordig in grafiek en getal gaat doe ik dat nu ook: afstand 157,4 km, duur 05.17.10 uur gem.snelheid 29.8 km/h, pijn aan linker knie 6 maal, brandende voeten 5 maal, dorst niet gehad, vocht verbruik 3 liter, temp. rond 26 graden Celsius. Pauzes heb ik mezelf niet toegestaan, maar omdat ik maar 1.6 Liter vocht in de bidons kan meenemen heb ik in Beilen even getankt. Volgende dag geen spierklachten, dus dat gaat beter! Op sommige ochtenden ga ik nuchter hardlopen, wat aanvankelijk kortademigheid, veel snot en slijm gepaard met zweet tot gevolg had. Ik verbaas me weer eens over de snelle vorderingen, die door herhaling bij het lopen geboekt kunnen worden. Op 13 juni naar toneelstuk Tantalus geweest: een marathonzitting van 11 uur toneel, wat tot mijn verbazing enorm boeiend was. Tantalus kreeg deze week dan ook de NRC publieksprijs. Er zijn nog een aantal dagen, dat het te zien is! een aanrader! Deze zondag dus niet gefietst, maar de zaterdag ervoor ben ik uit Nijmegen terugfietst over de dijken van de Waal en de Rijn via Arnhem langs Terlet naar Eerbeek. Afstand 51 km gem.snelheid 29.4 km/uur geen lichamelijke klachten. Ik kon nu de helling van Apeldoornseweg op het grote mes voor rijden, wat me een paar weken geleden niet lukte. De macht lijkt dus terug te keren. Afgelopen woensdag 16 juni een ronde gereden over Beekbergen,Ughelen,Hoenderloo,Otterlo,Ede,Papendal,Schaarsbergen,Rozendael,Emma-pyramide,Zypenberg,Schaapsallee naar Laag Soeren. Lekker tempo gereden niet maximaal en flink doorgereden naar boven: afstand 90 km gem.snelheid 28.6 km/h 1.6 liter gedronken. Ik had van sportarts Brandon opdracht gekregen meer te drinken, wat bij mij echt veel effect heeft. Kennelijk droogde ik vroeger stiekem wat uit!? Zaterdag ga ik met mijn zoon Dirk naar een concours hippique en zondag 08.30 uur ben ik weer op de vd Waalslaan. Groeten, Roel
2033230cookie-checkHallo Bell