De reden, dat ik vandaag afwezig was bij de start van de A-groep lag niet aan het feit, dat het slecht gaat met mijn blessure, maar dat de blessure juist voorspoedig geneest. Zo goed, dat ik (mits er geen andere calamiteiten optreden) verwacht mee te kunnen fietsen met de Marmotte. Ik heb echter een forse trainingsachterstand van meer dan anderhalve maand opgelopen en inclusief vandaag zijn er nog drie trainingsweken te gaan voordat we naar Frankrijk afreizen. Dat betekent voor mij: nog 3 langere trainingen in het weekend en drie korte trainingen door de week. In de langere trainingen wil ik vooral ?veel kilometers in de benen krijgen?. In de korte trainingen (indoor) wil ik de nadruk op kracht leggen. Ik wilde vandaag dan ook zoveel mogelijk kilometers maken en had aan mijn fysio beloofd niet te zullen forceren. Zou ik met de ?grote mannen? mee gaan, dan moet ik momenteel nog te veel forceren en dat lijkt niet verstandig. Beide voornemens: veel kilometers (188) en niet forceren (gemiddelde snelheid 27,3) zijn gelukt, dus ik ben tevreden. Volgend weekend hoop ik weer met de groep mee te fietsen en het laatste weekend voor de reis (19 juni) is gereserveerd voor de Hel van Wageningen (ik wil de 200 km proberen). Benieuwd hoe het jullie vandaag vergaan is!
2033180cookie-checkDe reden,