Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Allereerst

Allereerst wil ik een ieder bedanken voor het meeleven met mijn blessureleed. Na vandaag heb ik goede hoop, dat het leed geleden is. Vanmorgen waren we met zijn drie?n aan de vd Waalslaan: Arre, Roel en ik. De ‘dokters’ besloten na kort amiciaal overleg en mede op mijn verzoek tot een tocht dicht in de buurt. De Posbank van alle kanten en koffie thuis bij Arre. De eerste twee uur fietsten we een groot aantal keren over de Posbank met alle bekende mogelijkheden: Stikke Trui, Rozenbos, Rozendaal, Langs kasteel Rozendaal, Lange Juffer, over Rozendaalse Veld etc. Hoewel soms met wat moeite lukte het me om Arre en Roel bij te houden. Vooral Arre was goed op weg vandaag. Roel had last van zijn rug en ook zijn conditie is nog niet weer op het oude (hoge) niveau. Na twee uur een prima koffie verkeerd bij Arre en vervolgens nog een uurtje over de Posbank. Omdat vooraf en achteraf de individuele routes verschillend waren weet ik alleen hoeveel ik gefietst heb: 100 km met 1000 hoogtemeters. Mijn gemiddelde snelheid was 25,3 en zal wat lager liggen dan die van Arre en Roel. Vooral de laatste 15 kilometer die ik alleen fietste heb ik heel rustig gereden. Heel blij dat de blessure vandaag weggebleven is! Ik heb twee weken niet gefietst en de instellingen van mijn fiets (zadelhoogte en positie) zijn gewijzigd en mijn oude vertrouwde zadel zit er weer op. Verder heb ik het SPD-schoenplaatje aan de geblesseerde kant losgedraaid zodat het been meer speelruimte heeft. Wat nu de oplossing heeft gebracht is onduidelijk, maar niet belangrijk. Hoop jullie allen spoedig weer op de fiets tegen te komen.
2033130cookie-checkAllereerst