Hoi allemaal.Terug van Egypte. Prachtige en indrukwekkende reis gemaakt. Vrijdag thuis gekomen en zondag de fiets maar weer eens gepakt. Roel was ook present en daar bleef het bij. Rustig fietsend ( Roel worstelt nog wat met zijn rug en ik had de vermoeienissen van de reis naar Egypte nog in de benen ) peddelden we naar Hoch Elten. Voor kaffee mit kuchen natuurlijk. Na ruim 80 km. waren we weer in Dieren met, gelet op de omstandigheden, een tevredenstemmend gemiddelde over een afstand van ruim 80 km. en hadden Roel en ik ruim de tijd gehad om alle wetenswaardigheden uit te wisselen. De knie van Willem baart zorgen. Woensdag hebben AartB, Arre, Frank en Wiebe de Hel van Twente (160 km.) gefietst met een gemiddelde in de buurt van de 27 km. Dat geeft al aan de we weining ‘hel’ ( heuvels ) zijn tegen gekomen en de te verwaarlozen hoogtemeters bevestigden dat. Wel een prachtige rit overigens, voor een groot gedeelte over mooie landweggetjes in Twente en Duitsland. Er waren ontzettend veel renners op afgekomen ( dat verbaasde ons op zo’n doordeweekse dag ) en dus was er altijd wel een groepje te vinden waar we konden aanhaken. We hebben de dag besloten met bitterballen,soep en Grimsbergen bier in Het Ruifje in Loenen. Zondag a.s. vertrekken AartB en Wiebe voor deelname aan een 4-etappekoers ( 570 km. ) in Italie. Zie de agenda voor nadere bijzonderheden. Benieuwd wat dat allemaal zal brengen want…. met AartB weet je maar nooit waar je terecht komt. in ieder geval zullen deze twee heren de komende twee zondagen niet in de v.d. Waalslaan present zijn. Veel fietsplezier in de tussentijd.
2033120cookie-checkHoi allema