Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

HET ZIT EV

HET ZIT EVEN TEGEN!!! De voorbereidingen waren toch zo goed. Afgelopen nacht had de nieuwe broodbakmachine een werkelijk prima muesli-broodje geproduceerd en toen ik vanmorgen om kwart voor zeven de keuken binnen liep, kwamen de heerlijke geuren me tegemoet. Vlug een paar snedes genomen met een kopje thee en vervolgens om twintig over zeven op de fiets richting De Steeg. Voor vandaag stond verder de Posbank op het menu. Eens kijken hoeveel hoogtemeters daar op ??n morgen te fietsen waren. De eerste 4 keer op verschillende plaatsen omhoog ging prima. Toen diende de eerste pijnscheut in mijn rechter knie zich aan. Eerst leek het op een soort van kramp, die met een korte wandeling weer verdween. Maar wat later zette zich dit behoorlijk door. Net op het moment dat ik Arre tegenkwam (die vergeefs aan de vd Waalslaan op gezelschap had gewacht) begon het pas echt goed pijn te doen. Arre en ik hadden net besloten dat (en hoe) we verder met elkaar zouden gaan fietsen toen het echt niet meer ging. Ik besloot om maar naar huis te gaan en daar wat rust te nemen. Arre vervolgde zijn training. Nu bleek dat thuiskomen nog een flinke klus en de laatste kilometer ging slechts steppend met het gezonde linkerbeen. Voorlopig maar even geen training en diepe RUST om te kijken of het snel weer weg trekt.
2033080cookie-checkHET ZIT EV