Het bericht van Willem lezend schrik ik even en wens hem (snel) beterschap! Aart Br. Aart vd B. en Bouke hebben vandaag de 125 km gereden in de 23 ste Reichswaldtour. Zoals ieder die vandaar fietste of iets anders deed hebben we genoten van ‘t mooie weer, de mooi bloeiende bomen en struiken en… de zingende vogeltjes. A vd B is een expert in vogels. De Geelgors en de Zwartkop mees hoorden we en uiteraard nog veel meer.Het fietsen -twee keer – over de brug van Emmerich een forse klim in het Reichswald/De Elterberg en het Peeske zijn een onderdeel van deze mooie tocht. De club was vandaag klein maar de tocht was fijn, en afsluitend na de tochtlangs de Rijn tracteerde Aard Br. op ijs, bij het Caluna plein. Tot slot zien we Boogert opnieuw -in de LBL- verliezen van de Italiaan!
2033100cookie-checkHet berich