Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Om wat teg

Om wat tegengas tegeven aan al het geweld uit het Gelderse heeft de Brabantse de trainingsintensiteit wat verhoogd. Immers het enthousiastme binnen de club begint ongekende vormen aantenemen. Bouke met Aart de stoute schoenen aangetrokken (rondje IJsselmeer voorgereden), een zware delegatie in de amstel gold en Willem gebruikt wel erg geavanceerde apparatuur om zijn prestaties te registreren en te verbeteren. Kortom, het clubleven bloeit, dat belooft nog wat voor dit jaar. Daarom vandaag met mijn (oude)stalen ros de wegen onveilig gemaakt. Start 7.00.u. op de Udense markt voor prachtige tocht door de Kempen, Uden-Erp-Nuenen-Lierop-Achelse Kluis(B)-Borkel en Schaft-Westerhoven-Steensel-Veldhoven-Oirschot-Best-Liempde-Veghel-Uden. met natuur gebied Malpie en de Leenderheide mxs 40.5, dst 160.95, tm 5.07.01, avs 31.5 Het was de moeite waard. groet, Frank
2033070cookie-checkOm wat teg