Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Het wordt

Het wordt tijd om weer eens een verslagje te typen op de site.De A-ploeg is nogal individueel bezig de laatste tijd. Geldt ook voor mij overigens , want elke keer is er wel weer wat anders. Vandaag vertrek om 14.00 uur samen met Rinze Wartena het ‘Rondje Holterberg’ gefietst. De route Brummen-Nieuwe brug-Warnsveld-Twentekanaal-Almen-Laren-Holten-Holterberg-Diepe Hel-Noetselerberg-Haarle-Nieuw Heeten-Okkenbroek(jaja)-Bathmen-Dorth-Eefde-Zutphen-Oeken-Brummen. (95 km, gem 28,6 km/h). Met een lichte Noordenwind tegen richting Holten vertrokken. Vooral tussen Laren en Holten liet die zich goed voelen. Om 15.15 uur bereikten we de voet van de toeristenweg, waar we met redelijk hoog tempo door zijn gereden. Op 60 km ligt dan het dorp Haarle en vanaf dat moment heb je de wind in de rug tot Brummen. Maar Rinze gooide er tussen Bathmen en Eefde nog even volle bak uit. (gem 34 km/h).Voor mij was dat het sein ‘wiel houden’. Na Zutphen nog even rustig uitgereden en als beloning thuis een warm bad. Er moet nog flink getraind worden, merk ik. Groeten VDB
2033000cookie-checkHet wordt