Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Hallo alle

Hallo allemaal, Vandaag eerste Paasdag voor het eerst sinds lange tijd weer eens gefietst met de B groep. Vanwege rugklachten ben ik al een tijd uit de running. Om nu gelijk met al die fitte mannen om half negen te starten trok me ook nog niet echt en dus op naar Meeuwis om half tien. Samen met Ap, Meeuwis en Aart zijn we naar Vorden gefietst en ik moet zeggen in het begin viel het me mee om een redelijk tempo te rijden en tot Keijenborg heb ik vrij veel kopwerk verricht, maar toen brak me de lange afwezigheid wel op en was het zowaar Ap die vandaag de sterkste benen had. Volgens mij had te maken dat hij vandaag op de fiets van Aart fietste en die moest zelf op z’n mountainbike het parcour over de weg volgen en ik moet zeggen met grote klasse! Ik zelf was blij dat we rond 11.00 uur bij Bakker waren voor de koffie en appeltaart, want tussen Hengelo en Vorden voelde ik flink mijn bovenbenen en had last van de ‘hongerklap’. Via Vierakker en Zutphen gingen we in redelijk tempo richting huis en met exact 70 km op de teller was ik om 12.45 uur weer in Ellecom. Hopenlijk krijg ik snel weer mijn ritme te pakken, maar grote tochten zitten er voorlopig nog niet in. Als ik alle ritverslagen zo lees dan zijn er een aantal al bijzonder sterk voor de grote tochten voor de komende tijd, alvast veel plezier gewenst komend weekend in Limburg en ik hoop zelf zsm weer voldoende conditie te hebben om ook weer met de half negen ploeg mee te kunnen, neemt niet weg dat ik de gezelligheid en tempo van de half tien ploeg zeer waardeer. Nog een fijne 2de Paasdag gewenst, Groeten van, Pieter Moltmaker
2032980cookie-checkHallo alle