Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Hallo alle

Hallo allemaal, Ik ben een paar weken afwezig geweest vanwege de wintersport vakantie, maar vanmorgen ben ik alleen wezen fietsen. Reden hiervoor was dat ik tijdens de winetrsport vakantie weer eens fors op mijn skistok ben gevallen en al voor de vakantie behoorlijk last had van mijn rug en aangezien ik normaal al niet de snelste ben en het wat rustig aan wilde doen, heb ik vanmorgen de route onderlangs Ellecom naar Velp gefietst, ik moet zeggen het is toch wel een mooie route, maar wel zwaar en al helemaal als je niet helemaal fit bent. Ik denk dat Theo van Berkel het wel niet echt verstandig zal vinden, maar dat hoor ik morgenvroeg om 7.00 uur wel, in ieders geval heb ik wel genoten van het mooie weer en weer eens veel met me zelf gepraat, vooral als je er een keer af moet vanwege een steile klim. Het parcours is wel erg modderig en daardoor zwaar. Ik hoop er vogende week weer bij te zijn en ga ervan uit dat we nog even door gaan op de mountainbike. Groeten, Pieter
2032860cookie-checkHallo alle