Omdat het een schrikkeldag was zullen velen wel in bed zijn gebleven, want bij de start,die zoals gebruikelijk bij Meeuwis was, trof ik alleen Meeuwis en Bouke aan. Meeuwis vond het veel te koud en ging niet mee. Hier hoorde ik ook tot mijn ontsteltenis, dat afgelopen dinsdag Wieger Wartena overleden was en op zaterdag begraven. Ik wist al langer dat het slecht met hem ging, maar had begrepen, dat hij juist weer wat aan het opkrabbelen was. Ik had hem zelfs tussen Dieren en Laag-Soeren op zijn ATB gezien! Zo heeft club Bello dus zijn tweede lid verloren. Met Bouke ben ik op een toch wat minder competitievere stijl naar Beekbergen gereden dan ik uit het verslag van Willem heb moeten opmaken. Door een wintersportlandschap, prachtig wit met een mooi zonnetje, waren we om 10.00 uur bij de gebroeders Mendel. Na de gebruikelijke koffie zijn we door het Deelerwoud teruggereden. We moesten hierbij nog door een enorme meute heen die zich bij de motorcrossbaan had verzameld. Het werd hier wat modderig, maar op de weg terug naar Eerbeek kwamen we weer op winterse gladde wegen en moesten ontzettend uitkijken, wat niet kon voorkomen, dat ik een behoorlijke smakker maakte. Rond 12 uur waren wij weer terug op het startpunt. We vroegen ons af of er volgende week voltallig gestart gaat worden met de racefiets op de vd Waalslaan of dat dit nog een paar weken wordt uitgesteld. Bouke en ik horen het graag van jullie. Groeten, Roel Simonis
2032850cookie-checkOmdat het