Gisteren verschenen er toch weer 7 Bello?ers aan de start bij Meeuwis: AartB, Ab, August, Pieter, Rocus, Roel en Willem. Onderweg werd ook Fred nog opgepikt. We besloten richting de gebroeders Mendel te gaan en Roel zette al snel de toon, waardoor het verhaal van de 7 kleine negertjes weer eens in de praktijk werd gebracht. Aart en Ab haakten mede door een triest verhaal van Aart al snel af en vervolgden hun weg op een iets lager tempo over wat meer verharde paden. Vlak bij het chauffeurscaf? op een helling werden eerst August en later Pieter er afgereden en toen waren er nog maar 3. Ook Willem was even met zijn gedachten elders en werd er op een hellingtje even afgereden. Gelukkig zette Roel niet door anders waren er nog maar 2 overgebleven. Rocus is voor niets en niemand bang en blijft gewoon in Roel?s wiel zitten. Ik zou niet verbaasd zijn als Rocus ook zo achter Roel naar goud in de Marmotte kan rijden. Gewoon in het wiel blijven en nauwelijks afzien. Bij het caf? reed August meteen door naar een verjaardagsafspraak en wat later arriveerden Aart en Ab met Fred zodat we na de pauze weer met 7 man konden fietsen. Deze groep bleef zo goed mogelijk bij elkaar tot in Eerbeek. Rond de klok van twaalf uur was ikzelf weer terug in Dieren en kon op dat vroege uur al terugkijken op een welbestede zondag.
2032830cookie-checkGisteren v