Geachte Bellonisten, Afgelopen zondag was er weer een uiterst select groepje ATB-ers om 09.00 uur bij Meeuwis om gezamenlijk het zondagse tochtje te maken. Zoals gebruikelijk klaagde iedereen dat ze verschrikkelijk moe en slecht in vorm waren. Er was ook niemand, die goed geslapen had en uitgerust aan de start verscheen. Met een flink tempo reden we dus over de vertrouwde wegen richting gebroeders Mendel. Het had gevroren; dus alle paden waren lekker hard! Bij de koffie werd slechts door 50% van de deelnemers slagroom besteld bij 100%appelgebak. Bert kwam rond 10.30 uur aanschuiven en zo werd het toch nog een gezellige zondag. Er was een levendige discussie onderweg en na een finale tempoversnelling waren we rond 12 uur weer thuis! We hopen allen de overige Bellonisten een volgensd maal weer te ontmoeten. Roel
2032790cookie-checkGeachte Be