Is er toch weer een scheiding ontstaan tussen de A- en de B-groep? Vanochtend om 9.00 uur stonden Ab, Bouke, Marius en ondergetekende paraat in Laag-Soeren om onder prettige weersomstandigheden onze Bello-bijdrage te volbrengen. Bekend was dat Bert een bezoek zou brengen aan het chauffeurscaf?, dus werd de koers richting A50 ingezet. Via een rustige Loenermark met prachtig uitzicht en een flink deel van het offici?le ATB-pad kwaren we ruimschoots op tijd bij de thee/cappuccino om Bert in te wachten. Na een gemoedelijke pauze, waarin uitgebreid werd stilgestaan bij het 25-jarige jubileum van Roel, de ongetwijfeld bijzondere belevenissen van Meeuwis (en Joke) op dit moment in Spanje en de nog steeds toenemende fietsconditie van Aart B, werd besloten om Bert een stuk in de goede richting te begeleiden. Op de verharde weg ging het tempo aardig omhoog. Bij de golfbaan Loenen werd Bert verder de juiste richting gewezen, waarna wij met zijn vieren via de lagere delen van de Veluwerand en een aantal sprengen het rondje afmaakten. De Eerbeekse afdeling kon zich zo netjes voor 12.00 uur en ruim 35 km in de benen weer thuis aanmelden.
2032780cookie-checkIs er toch