Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Geachte Be

Geachte Bellonisten, Na een week toenemend klachten te hebben gekregen van een virale infectie, waarbij de andere gezinsleden ook nog bij gingen braken en aan de diarree waren besloot ik het dit weekeinde rustig aan te doen. Nadat mijn zonen hadden aangegeven geen harde garanties te willen geven voor een bestorming van de Mont Ventoux heb ik deze plannen achter me gelaten en besloten om nu dan toch een gouden plak te gaan veroveren bij ‘la Marmotte’. Vanmorgen heb ik me ingeschreven en is Wiebe als kwartiermaker op de hoogte gebracht. Nadat ik zondagochtend heerlijk had uitgeslapen begon het toch te kriebelen en toen om 14 uur de regen even verstek liet gaan kon ik het niet alten om een ronde op de mountainbike te maken. De training voor de Marmotte is dus gestart. Groeten, Roel Simonis
2032750cookie-checkGeachte Be